Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Автореферати (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4468

Название: Оцінка конкурентоспроможності ресторанного господарства.
Авторы: Михайлова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність підприємства
конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства
оцінка
Дата публикации: 2009
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Библиографическое описание: Харківський державний університет харчування та торгівлі. — Харків, 2009. — 18 с.
Аннотация: Розкрито сутність поняття "конкурентоспроможність підприємства", "конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства", "оцінка". Обгрунтовано систему показників і розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства. Надано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за різних рівнів управління. Подано методичні рекомендації з обгрунтування конкурентної позиції підприємства ресторанного господарства у прогнозному періоді.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4468
Располагается в коллекциях:Автореферати (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
автореферат Михайлова.docx104,35 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь