Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Автореферати (ННІДО ФБС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4468
|
Название: | Оцінка конкурентоспроможності ресторанного господарства. |
Авторы: | Михайлова, Наталія Вікторівна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства оцінка |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | Харківський державний університет харчування та торгівлі. |
Библиографическое описание: | Харківський державний університет харчування та торгівлі. — Харків, 2009. — 18 с. |
Аннотация: | Розкрито сутність поняття "конкурентоспроможність підприємства", "конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства", "оцінка". Обгрунтовано систему показників і розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства. Надано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за різних рівнів управління. Подано методичні рекомендації з обгрунтування конкурентної позиції підприємства ресторанного господарства у прогнозному періоді. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4468 |
Располагается в коллекциях: | Автореферати (ННІДО ФБС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|