Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4654

Название: Науково-методичний підхід до розробки та впровадження маркетингової стратегії в діяльність підприємств рекламної галузі.
Авторы: Педченко, Наталія Сергіївна
Яковенко, Тетяна Василівна
Ключевые слова: Маркетинг
стратегія, науково-методичний підхід, рекламна галузь.
Дата публикации: 2016
Издатель: Бізнес Інформ
Библиографическое описание: Педченко Н.С. Науково-методичний підхід до розробки та впровадження маркетингової стратегії в діяльність підприємств рекламної галузі [Електронний ресурс] / Н. С. Педченко, Т. І. Яковенко // Бізнес Інформ. - 2016. - № 7. - С. 163-169.
Аннотация: Метою статті є обгрунтування науково-методичного підходу до розробки та впровадження маркетингової стратегії в діяльності підприємств рекламної галузі. Наведено існуючі підходи у вітчизняній науковій літературі до визначення поняття "маркетингова стратегія".Сформовано авторське бачення важливості комплексного підходу до маркетингової стратегії підприємств рекламної галузі як процесу розробки маркетингової стратегії, оцінки готовності підприємств до її впровадження та обгрунтуванню коригувальних заходів щодо сприйняття такої стратегії. Запропоновано етапи маркетингової стратегії для підприємств рекламної галузі, проведено оцінку готовності до її реалізації такими підприємствами. Для цього використано методику, засновану на експертних оцінках та рівні прояву кожної ознаки в діяльності підприємства. Наведено результат узагальненої оцінки готовності підприємств рекламної галузі до реалізації маркетингової стратегії за дванадцятьма перерахованими авторами ознаками та зроблено висновки на їх основі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4654
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.jpgосновна стаття1,05 MBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
2.jpg1,11 MBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
3.jpg1,01 MBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
4.jpg945,47 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
5.jpg575,86 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
6.jpg740,53 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
7.jpg636,33 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь