Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра туристичного та готельного бізнесу >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТГБ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4802

Название: Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу
Авторы: Борисенко, Владислав Віталійович
Ключевые слова: Конкурентоспроможність
туристичний бізнес
якість
Дата публикации: Май-2016
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Борисенко В.В. Якість як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного бізнесу / В.В. Борисенко // Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: Тези доповідей Міжнародної інтернет-конференції молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України (25 травня 2016 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 180.
Аннотация: У тезах обґрунтовано значення та особливості забезпечення якості туристичних послуг.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4802
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТГБ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Борисенко В.В..pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь