Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Автореферати (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5000

Название: Інвестиційна привабливість акцій відкритих акціонерних товариств (на матеріалах Полтавської області).
Авторы: Яріш, Олена Валентинівна
Ключевые слова: Інвестиційна привабливість
фондовий ринок, акціонерне товариство, акція, стратегічний інвестор, портфельний інвестор, експрес-діагностика, рейтингова оцінка.
Дата публикации: 2005
Издатель: Харківський національний університет ім. В.Н.Каразіна.
Библиографическое описание: Яріш О.В. Інвестиційна привабливість акцій відкритих акціонерних товариств (на матеріалах Полтавської області): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.04.01 / О.В. Яріш ; Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. — Х., 2005. — 19 с.
Аннотация: Дисертація присвячена дослідженню теоретичних і методичних підходів до оцінки інвестиційної привабливості акцій відкритих акціонерних товариств. У роботі виокремлено і систематизовано фактори інвестиційної привабливості акцій відкритих акціонерних товариств та запропоновано диференційований підхід до визначення змісту категорії „інвестиційна привабливість акцій”, зокрема для стратегічних і портфельних інвесторів. Запропоновано і обґрунтовано методичні підходи до оцінки відносної інвестиційної привабливості акцій відкритих акціонерних товариств для стратегічних та портфельних інвесторів на регіональному та галузевому рівнях. Розроблені методичні підходи до оцінки абсолютної інвестиційної привабливості акцій відкритих акціонерних товариств на основі системи неформалізованих критеріїв якості емітента.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5000
Располагается в коллекциях:Автореферати (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Яріш О.В..docx132,87 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь