Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту >
Наукові роботи студентів (ННІДО БОА) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5269

Название: Особливості організації обліку розрахунків з покупцями в умовах використання типової конфігурації «Бухгалтерія для України» системи «1С: Підприємство.8.2»
Авторы: Бобокало, Анастасія
Горбач, Євгеній
Деньга, Світлана Миколаївна
Ключевые слова: розрахунки з покупцями
контрагенти
субконто
довідник
організація обліку
документ
Дата публикации: 6-Дек-2016
Аннотация: В умовах інформаційного суспільства однією з актуальних проблем бухгалтерського обліку є розвиток комп’ютеризованої обробки облікової інформації, що пов’язано з суттєвими змінами в організації бухгалтерського обліку, зокрема, в первинному документуванні та документообігу, в групуванні облікових даних, їх використанні для управління. Стаття написана з метою викладення можливостей і проблем комп’ютеризації обліку розрахунків з покупцями за допомогою найбільш розповсюдженої універсальної бухгалтерської програми “1С: Підприємство. Версія 8.2”, що може посприяти удосконаленню комп’ютеризованого обліку на підприємствах.
Описание: Таким чином, розробники типової конфігурації «Бухгалтерія для України» системи «1С: Підприємство.8.2» врахували переважну більшість як особливостей обліку розрахунків з покупцями, так і останні зміни щодо електронного адміністрування нарахування і сплати цього податку. Проте, перевантаження надлишковою інформацією цієї ділянки обліку, наявність декількох назв одних і тих же форм документів дещо ускладнює роботу бухгалтера. Окрім того, не завжди програма автоматично формує коректні бухгалтерські записи, через що доводиться прискіпливо перевіряти проведення по кожному факту продажу. Також, наявність більше десятка форм облікових реєстрів, які практично не мають своїх користувачів, теж потребує критичного дослідження з метою визначення потреби в них.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5269
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО БОА)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття.кр.стол.doc109 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь