Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Сектор документознавства та інформаційної діяльності в економічних системах (архів) >
Статті (ННІДО СДІДЕС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5644

Название: Метод локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями
Другие названия: The localization method of the linear function value on transpositions with linear limitations
Авторы: Колєчкіна, Л. М.
Дата публикации: 2010
Издатель: НТУУ “КПІ”
Библиографическое описание: Колєчкіна Л. М. Метод локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями / Л. М. Колєчкіна // Наукові вісті НТУУ “КПІ”. — 2010. — № 1. — С. 36—41.
Аннотация: У даній статті продовжуються дослідження, які сприяють розв’язанню складнішої постановки задачі локалізації значення лінійної функції на комбінаторних конфігураціях перестановок з лінійними обмеженнями. Розглянуто метод впорядкування значень цільової функції на множині перестановок, який дає можливість побудувати гамільтонів шлях у переставному многограннику, в статті розглядається задача на графах із врахуванням повторень елементів перестановки. У даній статті обґрунтовується і алгоритмізується підхід локалізації значення лінійної функції на перестановках з лінійними обмеженнями.
Описание: Рассматривается задача на графах с учетом свойств множества перестановки как области допустимых решений задачи. Обосновывается и алгоритмизуется подход локализации значения линейной функции на комбинаторном множестве перестановок. Рассмотрен метод упорядочения значений целевой функции на множестве перестановок, который дает возможность найти решения задачи линейной функции на перестановках с линейными ограничениями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5644
ISSN: 2519-8890
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО СДІДЕС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Local1707.pdf270,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь