Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5733

Название: Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Дата публикации: 29-Апр-2017
Описание: Пахомова І. В. Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Сучасне матеріалознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., (Полтава, 14-15 берез. 2017 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 164-169.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5733
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ІV інт.-конф.14-15берез.2017_ 064-923.pdf5,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь