Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6078

Название: ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВ
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: гарбузове насіння
листя салату
кекси
Issue Date: 21-Mar-2018
Издатель: Мукачівський державний університет
Библиографическое описание: Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- 114с.
Серия/номер: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА, ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ;
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6078
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
матеріали-конференції2018.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback