| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6082 |  
 
| Название: | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексів на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини |  | Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна
 Дудник, Світлана Олексіївна
 |  | Ключевые слова: | нетрадиційна рослинна сировина |  | Дата публикации: | 21-Сен-2017 |  | Издатель: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |  | Библиографическое описание: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа, 21 вересня 2017 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2017.– 231,[ХХVІ] с. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6082 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |