Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100
|
Название: | АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ |
Авторы: | Кирніс, Наталія Іванівна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність під- приємства ресторанного господарства, аспекти конкурентоспроможності, специфічні влас- тивості підприємств сфери послуг. |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | У сучасний період багато уваги приділяються дослідженню конкурентоспро-
можності підприємств різних сфер економіки. Виникає необхідність дослідити конкуренто-
спроможність підприємств ресторанного господарства. Метою статті є вивчення аспектів
конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах, вра-
ховуючи наукові праці вітчизняних і зарубіжних авторів. У статті визначено основні підхо-
ди до категорії «конкурентоспроможність підприємства», охарактеризовані концептуальні
підходи до визначення терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного гос-
подарства». Сформульоване власне бачення автором терміна «конкурентоспроможність
підприємства ресторанного господарства». Отже, в основі поняття «конкурентоспромож-
ність підприємства ресторанного господарства» закладені основні підходи із загального ви-
значення конкурентоспроможності підприємства та специфічні властивості підприємств
сфери послуг. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|