Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100
|
Название: | АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ |
Авторы: | Кирніс, Наталія Іванівна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства аспекти конкурентоспроможності специфічні властивості підприємств сфери послуг |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | У сучасний період багато уваги приділяються дослідженню конкурентоспроможності підприємств різних сфер економіки. Виникає необхідність дослідити конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства. Метою статті є вивчення аспектів конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах, враховуючи наукові праці вітчизняних і зарубіжних авторів. У статті визначено основні підходи до категорії «конкурентоспроможність підприємства», охарактеризовані концептуальні підходи до визначення терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства». Сформульоване власне бачення автором терміна «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства». Отже, в основі поняття «конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства» закладені основні підходи із загального визначення конкурентоспроможності підприємства та специфічні властивості підприємств сфери послуг. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6100 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|