Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6144

Название: Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
гарбузове насіння
Дата публикации: 9-Сен-2015
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К. : НУХТ, 2015. – 114 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6144
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Konf kond zbor 2015.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь