| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Патенти (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6200
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Спосіб отримання майонезу |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна |  
| Ключевые слова:  | майонез |  
| Дата публикации:  | 2008 |  
| Издатель:  | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |  
| Аннотация:  | Спосіб отримання майонезу, що включає повне виключення з рецептури яєчного порошку і використання стабілізаційної основи з подрібненого на вібромлині до порошкоподібного
стану коріння алтеї, подачу сухого молока, смакових добавок, попередньо запареного гірчичного порошку, емульгування пасти у вихровому шарі феромагнітних частинок обертального змінного електромагнітного поля з рецептурною кількістю олії, шляхом введення її із зростаючою швидкістю, який відрізняється тим,
що коріння алтеї прогрівають у воді до температури, що забезпечує його клейстеризацію, а потім перемішують з рецептурною кількістю олії. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6200 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |