| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Патенти (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Спосіб отримання майонезу |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна |  
| Ключевые слова:  | майонез |  
| Дата публикации:  | 2006 |  
| Издатель:  | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |  
| Аннотация:  | 1. Спосіб отримання майонезу, який полягає у просіюванні рецептурних компонентів, приготуванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброблянні в обертовому змінному електромагнітному полі в присутності феромагнітних частинок в робочій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, додаванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим, що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012
л/с до 0,007 л/с.
2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що феромагнітні частинки використовують у широкому діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6, 1:9, 1:10.
3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що параметри електромагнітного поля становлять: напруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, індукція магнітного поля – 0,13 Тл. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |