Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202

Название: СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: майонез
Дата публикации: 2006
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
Аннотация: . Спосіб отримання майонезу, який полягає у просіюванні рецептурних компонентів, приготу- ванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброб- лянні в обертовому змінному електромагнітному полі в присутності феромагнітних частинок в робо- чій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, дода- ванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим, що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012 л/с до 0,007 л/с. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що фе- ромагнітні частинки використовують у широкому діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6, 1:9, 1:10. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що па- раметри електромагнітного поля становлять: на- пруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, інду- кція магнітного поля – 0,13 Тл.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
18275-uapatents.com.pdf97,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь