Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
|
Название: | Спосіб отримання майонезу |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна |
Ключевые слова: | майонез |
Дата публикации: | 2006 |
Издатель: | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |
Аннотация: | 1. Спосіб отримання майонезу, який полягає у просіюванні рецептурних компонентів, приготуванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброблянні в обертовому змінному електромагнітному полі в присутності феромагнітних частинок в робочій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, додаванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим, що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012
л/с до 0,007 л/с.
2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що феромагнітні частинки використовують у широкому діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6, 1:9, 1:10.
3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що параметри електромагнітного поля становлять: напруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, індукція магнітного поля – 0,13 Тл. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|