Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203
|
Название: | СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Лісюк, Галина Михайлівна Шеляков, Олег Парфірович Дорохіна, Марія Олексіївна |
Ключевые слова: | дріжджі |
Дата публикации: | 2000 |
Издатель: | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |
Аннотация: | Спосіб активації дріжджів, що включає приго-
тування дріжджової суспензії шляхом змішування
води кімнатної температури і дріжджів, обробку у
індукторі, де створюється обертаюче електромаг-
нітне поле, який відрізняється тим, що активацію
проводять у полі з величиною магнітної індукції
0,08-0,2 Тл протягом 20-30 секунд зі швидкістю
поля 1500-3000 об/хв |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|