Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203

Название: СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Лісюк, Галина Михайлівна
Шеляков, Олег Парфірович
Дорохіна, Марія Олексіївна
Ключевые слова: дріжджі
Дата публикации: 2000
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
Аннотация: Спосіб активації дріжджів, що включає приго- тування дріжджової суспензії шляхом змішування води кімнатної температури і дріжджів, обробку у індукторі, де створюється обертаюче електромаг- нітне поле, який відрізняється тим, що активацію проводять у полі з величиною магнітної індукції 0,08-0,2 Тл протягом 20-30 секунд зі швидкістю поля 1500-3000 об/хв
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
28292-uapatents.com.pdf172,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь