Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204

Название: СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Фірсова, Раїса Михайлівна
Дорохіна, Марія Олексіївна
Ключевые слова: хліб
Дата публикации: 2006
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
Аннотация: Спосіб виробництва хліба, що включає приго- тування водно-борошняно-дріжджової суспензії шляхом змішування води, дріжджів, борошна, за- мішування тіста на отриманій суспензії, решті бо- рошна, кухарській солі, його бродіння, розробку заготовок тіста та їх випікання, який відрізняється тим, що борошно, яке використовується при замі- шуванні тіста, попередньо обробляють протягом 60 секунд у вихровому шарі феромагнітних части- нок, виконаних у формі циліндрів із співвідношен- ням довжини та діаметра 5:10 з немагнітною захи- сною оболонкою із фторопласту, при швидкості обертання електромагнітного поля 1500-3000 об/хв. з величиною магнітної індукції 0,11-0,13 Тл.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
16741-uapatents.com.pdf108,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь