Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204
|
Название: | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Фірсова, Раїса Михайлівна Дорохіна, Марія Олексіївна |
Ключевые слова: | хліб |
Дата публикации: | 2006 |
Издатель: | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |
Аннотация: | Спосіб виробництва хліба, що включає приго-
тування водно-борошняно-дріжджової суспензії
шляхом змішування води, дріжджів, борошна, за-
мішування тіста на отриманій суспензії, решті бо-
рошна, кухарській солі, його бродіння, розробку
заготовок тіста та їх випікання, який відрізняється
тим, що борошно, яке використовується при замі-
шуванні тіста, попередньо обробляють протягом
60 секунд у вихровому шарі феромагнітних части-
нок, виконаних у формі циліндрів із співвідношен-
ням довжини та діаметра 5:10 з немагнітною захи-
сною оболонкою із фторопласту, при швидкості
обертання електромагнітного поля 1500-3000
об/хв. з величиною магнітної індукції 0,11-0,13 Тл. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|