Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205

Название: СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Жидецька, Інна Василівна
Ключевые слова: емульсія
Дата публикации: 1-Авг-2006
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
Аннотация: Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підготовку рецептурних компонентів (емульгаторів - яєчного порошку або яєць), пода- вання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності від виду емульгатору) у вихровому шарі феромаг- нітних частинок обертового змінного електромагні- тного поля для перемішування компонентів, дода- вання олії, води (для середньокалорійних емульсій), який відрізняється тим, що емульсію готують з натуральної сировини у присутності фе- ромагнітних частинок, виконаних у формі цилінд- рів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6, 1:9, 1:10.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
Располагается в коллекциях:Патенти (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
16740-uapatents.com.pdf86,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь