Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
|
Название: | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна Жидецька, Інна Василівна |
Ключевые слова: | емульсія |
Дата публикации: | 1-Авг-2006 |
Издатель: | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |
Аннотация: | Спосіб отримання харчової емульсії, що
включає підготовку рецептурних компонентів
(емульгаторів - яєчного порошку або яєць), пода-
вання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата
ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності
від виду емульгатору) у вихровому шарі феромаг-
нітних частинок обертового змінного електромагні-
тного поля для перемішування компонентів, дода-
вання олії, води (для середньокалорійних
емульсій), який відрізняється тим, що емульсію
готують з натуральної сировини у присутності фе-
ромагнітних частинок, виконаних у формі цилінд-
рів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6,
1:9, 1:10. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|