| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Патенти (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Спосіб виробництва харчової емульсії |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна Жидецька, Інна Василівна |  
| Ключевые слова:  | емульсія |  
| Дата публикации:  | 1-Авг-2006 |  
| Издатель:  | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |  
| Аннотация:  | Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підготовку рецептурних компонентів
(емульгаторів - яєчного порошку або яєць), подавання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності від виду емульгатору) у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового змінного електромагнітного поля для перемішування компонентів, додавання олії, води (для середньокалорійних емульсій), який відрізняється тим, що емульсію готують з натуральної сировини у присутності феромагнітних частинок, виконаних у формі циліндрів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6, 1:9, 1:10. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |