| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Патенти (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Спосіб виробництв фруктового желе |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Ростовський, Володимир Сергійович Дібрівська, Наталі Віталіївна |  
| Ключевые слова:  | фруктове желе |  
| Дата публикации:  | 15-Янв-2003 |  
| Издатель:  | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |  
| Аннотация:  | н чорної, плоді арон чорноплідної, яки
передбача набуханн желатин в присутност
води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 -
45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з
пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо
лодженн і наступн драглеутворення, яки
відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно
мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у
вихровом шар феромагнітни частино обертаю
чог електромагнітног пол з величино
магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр
швидкост обертанн пол 3000об/х і
відокремлення насінн з допомого центрифу
гування |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |