Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
|
Название: | СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Ростовський, Володимир Сергійович Дібрівська, Наталі Віталіївна |
Ключевые слова: | фруктове желе |
Дата публикации: | 15-Янв-2003 |
Издатель: | ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ |
Аннотация: | н чорної, плоді арон чорноплідної, яки
передбача набуханн желатин в присутност
води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 -
45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з
пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо
лодженн і наступн драглеутворення, яки
відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно
мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у
вихровом шар феромагнітни частино обертаю
чог електромагнітног пол з величино
магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр
швидкост обертанн пол 3000об/х і
відокремлення насінн з допомого центрифу
гування |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|