Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206

Название: СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Ростовський, Володимир Сергійович
Дібрівська, Наталі Віталіївна
Ключевые слова: фруктове желе
Дата публикации: 15-Янв-2003
Издатель: ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
Аннотация: н чорної, плоді арон чорноплідної, яки передбача набуханн желатин в присутност води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 - 45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо лодженн і наступн драглеутворення, яки відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у вихровом шар феромагнітни частино обертаю чог електромагнітног пол з величино магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр швидкост обертанн пол 3000об/х і відокремлення насінн з допомого центрифу гування
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
53132-uapatents.com.pdf111,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь