Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6239

Название: Організаційно-розпорядче регламентування в системі управління якістю організацій споживчої кооперації
Авторы: Рибалко-Рак, Леся Андріївна
Панченко, Володимир Анатолійович
Ключевые слова: управління якістю, торгівля, споживча кооперація України
Дата публикации: 2010
Издатель: Вісник Житомирського державного технологічного університету
Библиографическое описание: Вісник Житомирського державного технологічного університету / Економічні науки. – Житомир: ЖДТУ, 2010. - №4(54). – 396 с. (С. 263-267)
Аннотация: Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. У статті досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6239
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття_ПАНЧЕНКО_РИБАЛКО-РАК.doc154 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь