Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6240

Название: Напрями ідентифікації процесів при формуванні процесної моделі управління у торгівлі споживчої кооперації
Авторы: Рибалко-Рак, Леся Андріївна
Панченко, Володимир Анатолійович
Ключевые слова: управління якістю, торгівля, споживча кооперація України
процесний підхід
Дата публикации: 2010
Издатель: Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету
Библиографическое описание: Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, випуск 18, частина 1 – Кіровоград: КНТУ, 2010. – 404 с. (С. 67-76)
Аннотация: Впровадження процесного підходу до управління та побудова системи управління якістю гарантує чітко визначений порядок та відповідальність за розробку, узгодження та затвердження управлінських рішень. Процесний підхід дозволяє оптимізувати систему корпоративного управління , зробити її прозорою для керівництва і такою, що здатна швидко реагувати на зміни зовнішнього середовища. У статті досліджено напрями визначення процесів торговельної галузі системи споживчої кооперації, запропоновано структуру Карти процесів для Центральної спілки споживчих товариств, обласних споживспілок, районних споживспілок у торговельній галузі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6240
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
статья Рибалко-Рак_Панченко.doc210,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь