Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6245

Название: Інформаційне забезпечення управління якістю у торгівлі системи споживчої кооперації: сучасний стан і характеристика
Авторы: Рибалко-Рак, Леся Андріївна
Ключевые слова: управління якістю, торгівля, споживча кооперація України
Дата публикации: 2011
Издатель: Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету
Библиографическое описание: Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, випуск 19. – Кіровоград: КНТУ, 2011. – 418 с. (С. 323-331)
Аннотация: Для ефективної організації управлінської діяльності у торгівлі споживчої кооперації ключову роль відіграє інформаційне забезпечення, що здійснюється відповідно до номенклатури справ. Автором проаналізовано структуру номенклатури справ та охарактеризовано інформаційне навантаження кожного її розділу, що наявні в споживчому товаристві, райспоживспілці, облспоживспілці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6245
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття Рибалко_Рак.doc129,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь