| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра менеджменту >
 
Матеріали конференцій (ННІДО М) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6258
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Структура карти процесів підприємства: рекомендації щодо формування та документаційний вихід |  
| Авторы:  | Рибалко-Рак, Леся Андріївна Гусаковська, Тетяна Олександрівна |  
| Ключевые слова:  | система управління якістю процесний підхід |  
| Дата публикации:  | 2015 |  
| Издатель:  | Львівська комерційна академія |  
| Библиографическое описание:  | «Фінансово-економічний розвиток України в умовах трансформаційних перетворень»: матеріали V всеукраїнської науково-практичної конференції, 20 листопада 2015 р. –  Львів: Львівська комерційна академія, 2015. – 282 с. (С. 73-75) |  
| Аннотация:  | На сьогодні вітчизняними і зарубіжними дослідниками в галузі управління доведено, що саме управління процесами, а не продукцією, послугами, структурними підрозділами, є запорукою стратегічного успіху підприємства в конкурентному середовищі. Такі висновки зроблено на основі досліджень таких гуру як А. Файоль (виокремлення шести основних функцій підприємства), Ф. Тейлор (формування ідеї стандартизації окремих процедур), М. Вебер (розробка спеціальних правил і процедур поведінки робітників), Г. Хопр (забезпечення адміністративної групи стандартами), П. Друкер (формування функцій, систем взаємодії та процесів), Е. Демінг (трансформація і безперервне вдосконалення бізнес-процесів). |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6258 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО М)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |