Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Монографії (ННІДО П) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6670

Название: Цивільне право
Другие названия: Гражданское право
Civil law
Авторы: Деревянко, Богдан Володимирович
Derevyanko, Bogdan
Ключевые слова: цивільне право
гражданское право
civil law
курсова робота
курсовая работа
наукова новизна
научная новизна
теоретична частина
теоретическая часть
практична частина
практическая часть
список використаних джерел
список использованных источников
Дата публикации: 2015
Издатель: Українська академія банківської справи НБУ
Библиографическое описание: Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Цивільне право» (для студентів юридичного факультету денної і заочної форм навчання) / Уклад. Б.В. Деревянко. – Суми: УАБС, 2015. – 39 с.
Аннотация: Курсова робота з цивільного права повинна носити науково-практичний характер, у тому числі проблемний, забезпечення якого складається з уміння аналізувати (досліджувати проблему із застосуванням методів наукового пізнання, зокрема, аналізу), синтезувати (за допомогою методу синтезу взаємопов’язувати) та узагальнювати накопичений у процесі роботи матеріал, робити висновки та розробляти рекомендації на рівні самостійних рішень. У процесі написання курсової роботи студенти працюють з нормативно-правовими матеріалами, інформаційною базою з конкретної теми, вивчають фактичний стан питання в умовах правового регулювання життєдіяльності і дотримання прав громадян, підприємств, установ, організацій, державних, комунальних і громадських органів та організацій, на базі дослідження правового статусу яких виконується курсова робота. Для успішного написання роботи студенти повинні ознайомитися із законами, указами, декретами та постановами, рішеннями, вказівками та роз’ясненнями Верховної Ради, Президента, Кабінету Міністрів України, міністерств, державних комітетів та комісій, інших центральних органів виконавчої влади, інструкціями Національного банку України, іншими нормативними актами, науковою і навчальною літературою з цивільного права та періодичними виданнями. Курсова робота повинна бути виконана на основі фактичних матеріалів правового регулювання діяльності громадян, підприємств, установ, організацій, а також державних контрольних, правоохоронних, судових, податкових, фінансових, митних органів та служб. Важливе значення при написанні курсової роботи необхідно приділяти прикладам вирішення цивільних спорів судами різних інстанцій України, Верховним судом України, Конституційним судом України, Європейським судом з прав людини, міжнародними судовими інстанціями. Слід звертати увагу на усталену звичаєву міжнародну практику. Тематику курсових робіт складено відповідно до завдань навчальної дисципліни «Цивільне право».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6670
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО П)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Metodichka_Civil_law.PDF506,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Metodichka Civil law.doc332 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь