Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Матеріали конференцій (ННІДО П) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6775
|
Название: | Питання правового забезпечення якості харчової продукції в Україні |
Другие названия: | Вопросы правового обеспечения качества пищевой продукции в Украине The issue of legal support of the food quality in Ukraine |
Авторы: | Деревянко, Богдан Володимирович Derevyanko, Bogdan |
Ключевые слова: | суб’єкт господарювання субъект хозяйствования economic entity господарське законодавство хозяйственное законодательство economic legislation Господарський кодекс України Хозяйственный кодекс Украины Economic Code of Ukraine якість качество quality продовольча безпека продовольственная безопасность food security |
Дата публикации: | 24-Окт-2015 |
Издатель: | Хмельницький університет управління та права |
Библиографическое описание: | Деревянко Б. В. Питання правового забезпечення якості харчової продукції в Україні / Б. В. Деревянко // Актуальні проблеми юридичної науки : збірник тез Міжнар. наук. конф. «Чотирнадцяті осінні юридичні читання» (м. Хмельницький, 23-24 жовтня 2015 року): [у 2-х част.]. — Частина перша. — Хмельницький : Хмельницький університет управління та права, 2015. — С. 95—96. |
Аннотация: | Завданням юристів - фахівців з різних галузей права в частині забезпечення якості харчової продукції є формування законодавства, покликаного сприяти як підвищенню якості харчової продукції, так і формуванню норм-стимулів для суб’єктів господарювання і норм-гарантій як для держави, так і для суб’єктів господарювання, що забезпечуватимуть продовольчу безпеку держави.
The task of lawyers - specialists in various areas of law is the creation of legislation, designed to promote the improvement of quality of food and the formation of standards, incentives for economic entities and rules-guarantees for the state and for businesses, that provide food security. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6775 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО П)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|