Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра маркетингу >
Монографії (ННІДО Ма) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6842

Название: Управління інноваційною складовою економічної безпеки
Авторы: Прокопенко, Ольга Володимирівна
Школа, Вікторія Юріївна
Щербаченко, Вікторія
Божкова, Вікторія Вікторівна
Ілляшенко, Сергій Миколайович
Перерва, Петро Григорович
Карпенко, Наталія Володимирівна
Іваннікова, Марина Миколаївна
Тєлєтов, Олександр сергійович
Ілляшенко, Наталія Сергіївна
Шипуліна, Юлія Сергіївна
Лилик, Ірина Вікторівна
Ключевые слова: маркетинг
економічна безпека
конкурентоспроможність
маркетинговий аналіз
промислові підприємства
стратегічне управління
маркетинговий інструментарій
Дата публикации: 2014
Издатель: ТОВ «Триторія»
Библиографическое описание: У монографії розкрито теорію та методологію управління інноваційною складовою економічної безпеки, науково-практичні засади формування інноваційних компонентів забезпечення науково-технологічної та виробничої безпеки економічної системи, питання управління інноваційним базисом фінансової та інвестиційної складової економічної безпеки, розроблення та валідації нових методів оцінки глобальних та локальних викликів у системі забезпечення соціальної та екологічної безпеки території. Дослідження проведено за грантом Президента України за конкурсним проектом Ф74 «Розвиток механізмів управління інноваційною складовою економічної безпеки України» (номер державної реєстрації 0117U007024). Для фахівців у галузі управління інноваціями та економічною безпекою, викладачів, аспірантів і студентів вищих закладів освіти.
Аннотация: Економічна безпека країни є основною складовою частиною національної безпеки. Вона відображає причинно-наслідковий зв'язок між економічною потужністю країни, її воєнно-економічним потенціалом та національною безпекою. Економічна безпека країни – стан рівноваги і соціально-орієнтованого розвитку національної економічної системи, що досягається реалізацією сукупності форм та методів економічної політики. З точки зору національної економіки економічна безпека характеризує такий її стан, за якого забезпечується захист національних інтересів, стійкість до внутрішніх та зовнішніх загроз, здатність до розвитку та захищеність життєво важливих інтересів людей, суспільства, держави. Під життєво важливими інтересами в даному контексті розуміють сукупність потреб, які забезпечують існування і прогресивний розвиток особистості, суспільства, держави.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6842
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО Ма)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТОМ-2-06.01.2018.pdf3,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь