Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7294

Название: Спосіб визначення карбонільних сполук в паровій фазі харчових продуктів
Авторы: Дубова, Галина Євгеніївна
Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: аромат
Issue Date: 2013
Издатель: Український інститут інтелектуальної власності
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7294
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент Дубова, Овчіннікова.docx24,83 MBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback