Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7295

Название: Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
Дата публикации: 6-Апр-2017
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: 2. Капліна Т. В., Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробів / Столярчук В. М., Дудник С. О. // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-прак. семінару (м. Полтава, 6 квітня 2017 р.) - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 36 - 39.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7295
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТЕЗИ_ПУЕТ_семинар_2017_roku.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь