Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7297

Название: Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
Дата публикации: 19-Ноя-2018
Издатель: ХДУХТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7297
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТЕЗИ_ХАРКІВ_19 листопада_2018.pdf7,94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь