Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7298

Название: . Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії
Авторы: Карпенко, Віктор Дмитрович
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: пісочне тісто
ламінарії
Дата публикации: 18-Апр-2019
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Карпенко В.Д., Дудник С. О. Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії [текст] / В. Д. Карпенко, С.О. Дудник // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-прак. семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 р.) - Полтава : ПУЕТ, 2019. - С. 13 - 14.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7298
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
materialy_seminaru_2019_r.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь