Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7298
|
Название: | . Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії |
Авторы: | Карпенко, Віктор Дмитрович Дудник, Світлана Олексіївна |
Ключевые слова: | пісочне тісто ламінарії |
Дата публикации: | 18-Апр-2019 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Карпенко В.Д., Дудник С. О. Підвищення біологічної цінності виробів із пісочного тіста з використанням морської водорості ламінарії [текст] / В. Д. Карпенко, С.О. Дудник // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-прак. семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 р.) - Полтава : ПУЕТ, 2019. - С. 13 - 14. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7298 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|