Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7352

Название: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Авторы: Рибакова, С.С.
Рогова, Н. В.
Ключевые слова: конкурентоспроможність, конкурентні переваги, готельне підприємство, концепції гостинності.
Дата публикации: 2018
Издатель: Переяслав-Хмельницький
Библиографическое описание: Рогова Н.В., Рибакова С.С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства// Рогова Н.В., Рибакова С.С.// Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2018. ‒ Вип. 41. ‒ 816 с. – с.138-141
Серия/номер: Вип. 41;
Аннотация: У роботі досліджено основні поняття теоретичних основ та практичного досвіду конкурентоспроможності готельних підприємств. Проаналізовано основні шляхи розвитку готельного господарства за рахунок створення конкурентних переваг і підвищення конкурентоспроможності, пошук більш перспективних шляхів розвитку, оновлення власної політики з урахуванням вимог динамічного ринку готельних послуг, що розвивається. Підвищення кваліфікації персоналу та покращення якості обслуговування як основний фактор конкурентоспроможності підприємств готельного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7352
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова_Рибакова.docx25,76 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь