Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7352
|
Название: | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА |
Авторы: | Рибакова, С. С. Рогова, Н. В. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність конкурентні переваги готельне підприємство концепції гостинності |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Переяслав-Хмельницький |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства / Рогова Н. В., Рибакова С. С. // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2018. ‒ Вип. 41. ‒ 816 с. – С. 138-141 |
Серия/номер: | Вип. 41 |
Аннотация: | У роботі досліджено основні поняття теоретичних основ та практичного досвіду конкурентоспроможності готельних підприємств. Проаналізовано основні шляхи розвитку готельного господарства за рахунок створення конкурентних переваг і підвищення конкурентоспроможності, пошук більш перспективних шляхів розвитку, оновлення власної політики з урахуванням вимог динамічного ринку готельних послуг, що розвивається. Підвищення кваліфікації персоналу та покращення якості обслуговування як основний фактор конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7352 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|