Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7353

Название: ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ.
Авторы: Рогова, Н.В.
Рибакова, С.С.
Ключевые слова: сік
напої
Дата публикации: 2019
Издатель: Premier Publishing s.r.o.
Библиографическое описание: Рогова Н.В., Володько О.В., Бичков Я М., Рибакова С.С. Харчова біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні/ Рогова Н.В., Володько О.В., Бичков Я М., Рибакова С.С. // 9th International conference «Science and society». - 1st February 2019. - Hamilton, Canada. 2019. Р. 250-258
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7353
ISBN: 978-1-77192-360-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
CANADA_HAMILTON_01022019_compressed.pdf7,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь