Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7353
|
Название: | ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ. |
Авторы: | Рогова, Н. В. Рибакова, С. С. |
Ключевые слова: | сік напої |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Premier Publishing s.r.o. |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В. Харчова біологічна цінність соків, їх дія на організм людини та їх значення в харчуванні / Рогова Н. В., Володько О. В., Бичков Я. М., Рибакова С. С. // 9th International conference «Science and society». - 1st February 2019. - Hamilton, Canada. 2019. Р. 250-258 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7353 |
ISBN: | 978-1-77192-360-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|