Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Монографії (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7373

Название: МЕТОДОЛОГІЯ ТА ПРАКТИКА ФУНКЦІОНУВАННЯ І РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Авторы: Таран-Лала, Олена Миколаївна
Ключевые слова: розвиток
функціонування
соціально-економічна система
споживча кооперація
національна економіка
Дата публикации: Окт-2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Таран-Лала О. М. Методологія та практика функціонування і розвитку спо-живчої кооперації України : монографія / О. М. Таран-Лала. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 489 с. + 4 с рис.
Аннотация: Монографію присвячено дослідженню та вирішенню актуальних проблем функціонування і розвитку споживчої кооперації України, зокрема створенню теоретико-методологічного підґрунтя та практичних рекомендацій щодо активі-зації її функціонування у структурі національної економіки. Для керівників великих компаній, організацій, підприємств, науковців та викладачів, аспірантів та студентів, а також спеціалістів консалтингових компаній.
Описание: Головною ідеєю покладеною в основу цієї монографії є сучасна парадигма функціонування та розвитку споживчої кооперації України, яка полягає в підході до споживчої кооперації як до органічного структурного елементу нової економічної системи, що формується в Україні. Це передбачає формування теоретико-методологічних положень, науково-методичних за-сад, механізмів, інструментів та засобів щодо її функціонування та перспектив розвитку, застосування ринкових законів і методів конкурентної боротьби, їх адаптацію в середині споживчої кооперації України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7373
ISBN: 978-966-184-325-6
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Таран-Лала О.М._монографія.pdf8,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь