Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7553

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ КАЛЬКУЛЯТОРА З ТЕМИ «МІНІМІЗАЦІЯ ЛОГІЧНИХ ФУНКЦІЙ З ДОПОМОГОЮ КАРТ КАРНО» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА»
Авторы: Кравцов, Валентин Олександрович
Ключевые слова: МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА
карти Карно
дистанційний курс
тренажер
МІНІМІЗАЦІЯ ЛОГІЧНИХ ФУНКЦІЙ З ДОПОМОГОЮ КАРТ КАРНО
Дата публикации: 17-Янв-2020
Аннотация: Мета роботи – розробка калькулятора з теми «Мінімізація логічних функцій з допомогою карт Карно» дистанційного навчального курсу «Математична логіка». Об’єктом розробки є процес дистанційного навчання математичним дисциплінам. Предмет розробки — програмний продукт, що реалізує калькулятор для розв’язування задач мінімізації логічних функцій з допомогою карт Карно. Методи розробки – методика мінімізації логічних функцій з використанням карт Карно. Для програмної реалізації використано середовище розробки програм NetBeans IDE та об’єктно-орієнтована мова програмування Java. Робота складається з чотирьох розділів. У першому розділі розглянуто постановку задачі. У другому розділі описано основні поняття алгебри логіки та огляд сервісів для розв’язування математичних задач. У третьому розділі представлено застосування карт Карно для мінімізації логічних функцій, наведено приклади застосування карт Карно, описано алгоритм роботи калькулятора та обґрунтування вибору програмних засобів. У четвертому розділі – описано процес програмної реалізації, саму програму і інструкцію по використанню.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7553
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kravtsov_Valentyn_Oleksandrovych_KN_61-1.pdf2,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь