Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7557

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ТРЕНАЖЕРА З ТЕМИ «АЛГЕБРА ПРЕДИКАТІВ» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА»
Авторы: Куркін, Володимир Владиславович
Ключевые слова: тренажер
дистанційний курс
АЛГЕБРА ПРЕДИКАТІВ
МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА
Дата публикации: 17-Янв-2020
Аннотация: Мета роботи – алгоритмізація та програмна реалізація тренажера з теми «Алгебра предикатів» дистанційного навчального курсу «Математична логіка» та закріплення знань з використання алгебри предикатів. Об’єктом розробки в даній роботі є процес дистанційного навчання математичним дисциплінам. Предметом розробки є програмний продукт, що реалізує тренажер з теми «Алгебра предикатів» на мові програмування JS. Головне завдання – розробити алгоритм роботи тренажера з теми «Методи перевірки тотожної істинності логічних формул» та створити її програмну реалізацію. До методів розробки відноситься методика застосування алгебри предикатів першого порядку, мова програмування JavaScript (JS) і фреймворк AngularJS. Робота складається з чотирьох розділів. У першому розділі розглянуто постановку задачі для реалізації тренажера. У другому розділі описано переваги і недоліки дистанційного навчання, огляд тренажерів зі схожою тематикою та їх особливості, актуальність теми роботи. У третьому розділі представлено теоретичний матеріал з алгебри предикатів, наведено приклади застосування алгебри предикатів, описано алгоритм роботи тренажеру та представлено блок-схему алгоритму. У четвертому розділі – описано обґрунтування вибору програмних засобів, процес програмної реалізації, основні елементи програми і інструкцію по використанню тренажера.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7557
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kurkin_Volodymyr_Vladyslavovych-KN-61-1.pdf1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь