Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7652
|
Название: | Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Кононенко, Анастасія Олександрівна |
Ключевые слова: | ультразвук напівфабрикати зі свинини з високим вмістом сполучної тканини удосконалення технології |
Дата публикации: | Дек-2019 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі |
Аннотация: | Обробляння напівфабрикатів зі свинини з ВВСТ в ультразвуковій ванні з частотою коливань 35 кГц протягом 8 хв, покращує показники якості та безпеки напівфабрикатів і готового продукту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7652 |
ISBN: | 978-966-184-369-0 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|