Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7652

Название: Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Кононенко, Анастасія Олександрівна
Ключевые слова: ультразвук
напівфабрикати зі свинини з високим вмістом сполучної тканини
удосконалення технології
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі
Аннотация: Обробляння напівфабрикатів зі свинини з ВВСТ в ультразвуковій ванні з частотою коливань 35 кГц протягом 8 хв, покращує показники якості та безпеки напівфабрикатів і готового продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7652
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Кононенко.doc47 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь