Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7655

Название: Удосконалення технології пісочних напівфабрикатів за рахунок використання м'ясної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Петренко, Ярослав Андрійович
Ключевые слова: сировина тваринного походження, удосконалення технології пісочних напівфабрикатів
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі
Аннотация: Використання м’ясної сировини у кількості 30% від маси тіста є оптимальним для створення нових борошняних кондитерських виробів, а також забезпечує високу якість продукту, покращуючи хімічний склад, забезпечуючи виріб повноцінними білками.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7655
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Петренко.doc59 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь