Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7655
|
Название: | Удосконалення технології пісочних напівфабрикатів за рахунок використання м'ясної сировини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Петренко, Ярослав Андрійович |
Ключевые слова: | сировина тваринного походження удосконалення технології пісочних напівфабрикатів |
Дата публикации: | Дек-2019 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь у ХХІ сторіччі |
Аннотация: | Використання м’ясної сировини у кількості 30% від маси тіста є оптимальним для створення нових борошняних кондитерських виробів, а також забезпечує високу якість продукту, покращуючи хімічний склад, забезпечуючи виріб повноцінними білками. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7655 |
ISBN: | 978-966-184-369-0 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|