Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7657

Название: Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Никоненко, Богдана Сергіївна
Ключевые слова: функціональні продукти
десерти
муси
біологічно активні речовини
смако-ароматичні речовини
Дата публикации: 2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу.
Серия/номер: З-41
Аннотация: У статті показано доцільність використання класичної і нетрадиційної плодо-овочевої сировини у технології десертів. Наведено результати мікробіологічних досліджень водних екстрактів рослин, які містять фенольні сполуки й можуть бути використані у виробництві десертів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7657
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Никоненко Бородай.docx34,56 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь