Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7659

Название: Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Литвиненко, Олена Сергіївна
Ключевые слова: смузі
йогурт
авокадо
ягоди годжі
насіння чіа
біологічно активні речовини
Дата публикации: 2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу.
Серия/номер: З-41
Аннотация: Використання рослинної сировини забезпечує високу біологічну цінність смузі завдяки вмісту вітамінів, органічних кислот, біологічно-активних речовин, макро- й мікроелементів. Вивчено харчову й біологічну цінність нових видів смузі, фізико-хімічні та мікробіологічні показники.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7659
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Литвиненко Бородай.docx30,52 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь