Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7667
|
Название: | Показники якості та безпеки йогуртів |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Тільна, Ольга Іванівна |
Ключевые слова: | показники якості та безпеки загальне мікробне забруднення йогурти |
Дата публикации: | Мар-2019 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Матеріали VI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта» до 45-річчя факультету ХТГРТБ |
Серия/номер: | С91 |
Аннотация: | У роботі проаналізовано показники якості та безпеки дитячих йогуртів ТМ «Растішка», ТМ «Яготинське для дітей», ТМ «Простоквашино», ТМ «Агуша». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7667 |
ISBN: | 978-966-184-341-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|