Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7673

Название: Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: продукти переробки гарбуза
удосконалення технології хліба
Дата публикации: Апр-2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Матеріали міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології обладнання харчових виробництв»
Серия/номер: Н73
Аннотация: У процесі удосконалення технології виробів із дрiжджового тiста з використанням соку, пюре й вичавок гарбуза та проведення мікробіологічних досліджень встановлено, що готовi вироби характеризуються високою якiстю, мiкробіологічною стабiльністю i рекомендованi до впровадження y закладах ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7673
ISBN: 978-966-184-342-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Суткович.doc44 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь