|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7674
|
| Название: | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини |
| Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Горобець, Олександра Михайлівна |
| Ключевые слова: | десерти самбуки біологічно активні речовини смородина банани |
| Дата публикации: | Апр-2018 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Матеріали міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології обладнання харчових виробництв» |
| Серия/номер: | Н 73 |
| Аннотация: | Використання смородини та банану у технології самбуків дозволяє розширити асортимент солодких жельованих страв, підвищити їхню харчову та біологічну цінність, а також застосовувати для дієтичного харчування. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7674 |
| ISBN: | 978-966-184-308-9 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|