Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7676
|
Название: | Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Рубан, Катерина Василівна |
Ключевые слова: | борошняні кулінарні вироби харчова цінність пісочне тісто рибна сировина |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. |
Серия/номер: | З-41 |
Аннотация: | Робота присвячена удосконаленню технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини й розробці рецептури паличок до пива та кошиків закусочних. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7676 |
ISBN: | 978-966-184-311-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|