Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7676

Название: Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Рубан, Катерина Василівна
Ключевые слова: борошняні кулінарні вироби
харчова цінність
пісочне тісто
рибна сировина
Дата публикации: 2018
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу.
Серия/номер: З-41
Аннотация: Робота присвячена удосконаленню технології борошняних кулінарних виробів за рахунок використання тваринної сировини й розробці рецептури паличок до пива та кошиків закусочних.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7676
ISBN: 978-966-184-311-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Бородай Рубан.doc71,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь