Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7681

Название: Визначення мікробіологічних показників житнього хліба
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Павлова, Інга Володимирівна
Ключевые слова: житній хліб
загальне мікробне забруднення
плісеневі гриби
МАФАнМ
якість та безпека
Дата публикации: Мар-2017
Издатель: Луцький національний технічний університет
Библиографическое описание: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів "Якість та безпечність товарів"
Серия/номер: ББК 30.607
Аннотация: У роботі наведені результати оцінки показників якості та безпеки житнього хліба різних товаровиробників.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7681
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай _2.doc54,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь