Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7866

Название: СПОСІБ ВІДНОВЛЕННЯ СВІЖОГО АРОМАТУ В ХАРЧОВОМУ ПРОДУКТІ
Авторы: Дубова, Галина Євгеніївна
Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: аромат
Issue Date: 25-Nov-2015
Издатель: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7866
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
110149-uapatents.com.pdf194,68 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback