Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7876

Название: Умови використання кавунів в харчовій промисловості
Авторы: Дубова, Галина Євгеніївна
Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: кавун
ароматизація
Дата публикации: 23-Май-2013
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Дубова Г.Є. Умови використання кавунів в харчовій промисловості / Г.Є. Дубова, С.О. Овчіннікова // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-прак. семінару (м. Полтава, 23 травня 2013 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2013. – С. 25 – 27.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7876
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
materialy_seminaru_2013_r.materialy_seminaru_2012_r._08022016_2.pdf941,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь