Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7877
|
Название: | Перспективи збереження кавунової м’якоті |
Авторы: | Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
Ключевые слова: | лікопін органолептичний аналіз |
Дата публикации: | 19-Ноя-2013 |
Издатель: | Харк. держ. ун-т. харч. та торг |
Библиографическое описание: | Овчіннікова С.О. Перспективи збереження кавунової м’якоті // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжн. наук.-прак. конф, присв. 75-річчю з дня народж. д-ра техн.. наук, проф. члена коресп. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І. 19 листопада 2013 р. : тези у 2 ч. Ч. 1 / Харк. держ. ун-т. харч. та торг., – Харків, 2013. – С. 91 – 92. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7877 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|