Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7877

Название: Перспективи збереження кавунової м’якоті
Авторы: Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: лікопін
органолептичний аналіз
Дата публикации: 19-Ноя-2013
Издатель: Харк. держ. ун-т. харч. та торг
Библиографическое описание: Овчіннікова С.О. Перспективи збереження кавунової м’якоті // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжн. наук.-прак. конф, присв. 75-річчю з дня народж. д-ра техн.. наук, проф. члена коресп. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І. 19 листопада 2013 р. : тези у 2 ч. Ч. 1 / Харк. держ. ун-т. харч. та торг., – Харків, 2013. – С. 91 – 92.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7877
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
t_19.11.2013_1.pdf8,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь