Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7878
|
Название: | Зміни аромату кавунової м’якоті |
Авторы: | Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
Ключевые слова: | аромат кавунова мякоть |
Дата публикации: | 18-Окт-2012 |
Издатель: | Харк. держ. ун-т. харч. та торг |
Библиографическое описание: | Овчіннікова С.О. Зміни аромату кавунової м’якоті // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харк. держ. ун-т. харч. та торг., 18 жовт. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – 66-68. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7878 |
ISBN: | 978-966-405-263-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|