Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7878

Название: Зміни аромату кавунової м’якоті
Авторы: Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: аромат
кавунова мякоть
Дата публикации: 18-Окт-2012
Издатель: Харк. держ. ун-т. харч. та торг
Библиографическое описание: Овчіннікова С.О. Зміни аромату кавунової м’якоті // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харк. держ. ун-т. харч. та торг., 18 жовт. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – 66-68.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7878
ISBN: 978-966-405-263-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
t_18.10.2012.pdf6,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь