| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7902
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Фактори формування конкурентоспроможності індустрії гостинності |  
| Авторы:  | Бліщавенко, О. Т. Карпенко, В. Д. |  
| Ключевые слова:  | конкуренція конкурентоспроможність послуга готельний бізнес конкурентна перевага |  
| Дата публикации:  | 2018 |  
| Издатель:  | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  
| Библиографическое описание:  | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с. |  
| Аннотация:  | У статті проведено дослідження процесу формування конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу. Визначено фактори, що визначають оперативний, тактичний та стратегічний рівні конкурентоспроможності. Сформульовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності у стратегічній перспективі. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7902 |  
| ISBN:  | 978-966-184-326-3 |  
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |