Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7907
|
Название: | ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ |
Авторы: | Єрісов, О. В. Карпенко, В. Д. |
Ключевые слова: | соціальні інновації готельне господарство доступність люди з інвалідністю |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с. |
Аннотация: | В статті досліджено проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з ме-
- © ПУЕТ - 197
тою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проана-лізовано досвід іноземних компаній щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг людям з інвалідністю. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на вітчизняних готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7907 |
ISBN: | 978-966-184-326-3 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|