Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7920
|
Название: | ІННОВАЦІЙНИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ КЕЙТЕРИНГУ |
Авторы: | Оксенченко, В. І. Кирніс, Н. І. |
Ключевые слова: | інноваційні технології готельне господарство інноваційний розвиток |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових техноло-гій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с. |
Аннотация: | У статті проаналізовано сутність та особливості інноваційного напрямку розвитку кейтерингу, визначено основ-
254 - © ПУЕТ -
ні підходи та принципи, закони і закономірності застосування напрямку кейтерингу «кейтеринг на поставку» в готельно-ресторанному бiзнесi. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7920 |
ISBN: | 978-966-184-326-3 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|