Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7927
|
Название: | ІННОВАЦІЙНІ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ ЯК ЗАПОРУКА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ |
Авторы: | Цимбал, В. В. Володько, О. В. |
Ключевые слова: | готельний бізнес конкуренція інновація додаткові послуги конкурентоспроможність засіб розміщення |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с. |
Аннотация: | У статті розглянуті перспективи підвищення кон-курентоспроможності шляхом розробки та запровадження інно-ваційних додаткових послуг. Нові формати розважальних по-слуг та найбільш повне задоволення потреб гостей забезпечують високий рейтинг засобів розміщення серед споживачів і підвищують їх конкурентоспроможність. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7927 |
ISBN: | 978-966-184-326-3 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|